во

Мамо, зошто ти е голем стомакот?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

50 луѓе кои никогаш не требало да дознаат за постоењето на Фотошоп

Од што ти е модро окото, брат?