во

Македонски транзициски бизнисмен и криминалец разговараат за иднината. Богаташот…

Македонски транзициски бизнисмен и криминалец разговараат за иднината. Богаташот:

– А што ќе правиме со мојот син?

Мафијашот:

– Да го тестираме. Ти стави на масата купче пари, а јас ќе го оставам пиштолот. Ќе го викнеш син ти и ако ништо не земе, значи ќе стане обичен човек. Ако ги земе прите ќе тргне по
твоите стапки, а ако го земе пиштолот – по моите.

Влегува синот, ги става во едниот џеб парите, во другиот пиштолот и си излегува…

Богаташот и криминалецот се погледнуваат:

– Па добро… И политичар не е лошо…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

10 Стрипови од кои секоја жена ќе заплаче, откако ќе престане да се смее

7 Работи кои може да ви помогнат да се справите со стресот и анксиозноста