во ,

Мажу ми здосади веќе сѐ едно па исто во с*ксот, ајде да си поиграме…

Жената му вели на мажот:

– Мажу ми здосади веќе сѐ едно па исто во с*ксот. Ајде да си поиграме. Еве на пример јас ќе бидам продавачка, а ти си муштерија и влегуваш во продавницата.

– Добро, ајде да пробаме. Добар ден, девојче! Имате ли сланина?

– Не!

– Ааа, како не, еве јас напипав.


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

И пишувам СМС на девојка ми…

Двајца сопружници решиле да шверцуваат животни преку граница…