во

Леле види го колку е слатко, ептен личи на татко му…

Трпана бутка количка со бебе пред маало, ја среќава некоја комшивка:

– Леле види го колку е слатко, ептен личи на татко му.

Трпана се подзамислува и ја прашува:

– Колку си сигурна дека ти личи на маж ми? Зошто бебето е на комшивката од трети!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Просечан кумановац биднаја кум на младенци кои и двоицата работале у Ирак….

Психијатарот му покажува на пациентот лист со дамка од мастило…