во

Која големина носи? – прашува продавачот…

Човек во продавница за долна облека. Сака да купи градник на жена си како подарок за празниците.

– Која големина носи? – прашува продавачот.

– Не знам.

– Добро, де, колку и се големи – колку лубеници?

– Не!

– Колку праски?

– Не, не!

– Колку јајца?

– Да – ама пржени!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Жената била со својот љубовник, кога наеднаш мажот порано се вратил од работа….

Здраво, се јавуваме од банката…