во ,

Корпи за велосипедисти и уште 14 кул идеи од светот

Терапија со баби во Зимбабве – старите жени знаат како да слушаат, па со мала обука тие се специјализираат за помош на лицата што се во депресија.

Секој ден илјадници нови идеи се смислуваат од луѓето од сите страни на светот, но некои од нив се навистина забавни.

Од семафорите во Данска до терапијата со баби на африканскиот континент, дознајте дел од кул идеите од светот:

Во Данска на зеленото светло на некои семафори може да видите викинг.

Во музеј во Берлин има верзии на уметничките дела кои смеете да ги допрете.

Во Данска има навалени корпи наменети за велосипедисти, во кои полесно може да центрираат и да го фрлат ѓубрето на поминување.

Смешен предупредувачки знак дава шарм на стар замок во Полска.

Уметничка инсталација на влез во подземно метро во Шведска.

Знаци за тишина во француските возови.

Уникатна виљушка со Ајфеловата кула.

Зелен хотел во Сингапур.

Бесплатни ќесиња за сортирање на ѓубре во Австрија.

Уникатен базен во хотел во Тексас.

Знакот во град во Нов Зелнад (Woodville) прикажува на колкава оддалеченост оттаму се сите градови во светот што го носат истото име.

Бесплатно виткање на подароци од новозеландската полиција со нивна хартија.

Мост во Германија во стилот на Лего.

Градба во Бахреин со 3 ветерни турбини.

Терапија со баби во Зимбабве – старите жени знаат како да слушаат, па со мала обука тие се специјализираат за помош на лицата што се во депресија.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Кога жената ќе побара нешто, го сака веднаш – Животот со маж, низ смешни илустрации

13 Некултурни навики со кои ги нервирате апсолутно сите околу себе