во

Колку чини тоа црното BMW на плацот надвор?

Влегува градежен работник во автосалон:

– Колку чини тоа црното BMW на плацот надвор?

– 250.000 евра.

– А на кредит на една година?

– 25.000 евра месечно.

– Уууу, а на две години?

– 12.500 евра месечно.

– Хммм, а на три години.

– Погледнете и други коли. Има поефтини.

– Може, ама скелето падна врз баш врз таа.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Значи, работата е едноставна. Тигарот умре, но не можеме да ги лишиме луѓето од оваа атракција…

Оче згрешив, најсрамниот грев го направив!