во

Колку заработуваат ѕвездите од нашите омилени ТВ серии во една епизода?

Кога ја гледаме нашата омилена ТВ серија, никогаш не размислуваме за тоа колку труд, време и пари биле потрошени за нејзино производство. Но, доколку се погледне колку пари се потрошени само на актерсата екипа, ќе се добие претстава колку чини една серија. На крајот на краиштата, многу познати личности не ги кријат бројките на хонорарите и дури се горди на нив.

Сандра О – 100.000 долари (Убивајќи ја Ева, 2018 година – денес)

Луси Лу – 150.000 долари (Елементарно, 2012–2019)

Боб Оденкирк – 200.000 долари (Подобро јавете му се на Саул, 2015-денес)

Нил Патрик Харис – 210.000 долари (Како ја запознав мајка ти, 2005–2014)

Дејвид Борјаназ – 225.000 долари (Коски, 2005-2017)

Брајан Кранстон – 225.000 долари (Да станеш лош, 2008-2013)

Винона Рајдер и Дејвид Харбор – 350.000 долари (Почудни нешта, 2016-денес)

Џона Хил и Ема Стоун – 350.000 долари (Манијак, 2018)

Хју Лори – 340.000 долари (Доктор Хаус, 2004-2012)

Симон Бејкер – 370.000 долари (Менталистот, 2008-2015)

Софија Вергара – 500.000 долари (Модерно семејство, 2009-2020)

Стив Карел – 600.000 (Утринското шоу, 2019 година – денес)

Џејсон Момоа – 600.000 долари (Гледај, 2019 година – денес)

Ендру Линколн – 650.000 долари (Живи мртовци, 2010-2018)

Мајкл К. Хол – 830.000 долари (Декстер, 2006-2013)

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

20 Ситуации во кои може да се види волјата за живот на „Мајка природа“

Дали се ова најлошите начини на додворување преку социјалните мрежи?