во

Кога ќе заспијат твоите, ти фрли денарче да лупне покрај прозоров…

Се сакале Влав и Влаинка ама таа на трети тој на први спрат.

И вика тој:

– Кога ќе заспијат твоите, ти фрли денарче да лупне покрај прозоров и ја ќе дојдам.

Арно…

Бива 01ч она фрла денарче.

Чекај чекај, чекај чекај, го нема…

Излегува во 04ч пред влез…

– Што правиш бе?

– Не можам ма да го најдам денарчето…

– Со врвка го фрлив будала еден, во мене е…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ти го пишувам ова писмо за да знаеш дека ти пишувам, зошто ако го добиеш значи дека ти стигнало…

Почитуван Дедо Мраз, за оваа нова година сакам да ми донесеш 6 кубика дрва…