во ,

Кога сакате да заштедите на добар мајстор и услугата нема да излезе како што замислувате

Некои мајстори и професионалци во својата област навистина си ја знаат работата, но понекогаш се забележува кога сакаме да заштедиме и ќе промашиме со изборот.

Во продолжение погледнете неколку такви фото-докази од услуги кои не испаднале како што било очекувано:

„Како молерите завршија работа“

„Шефе, го обележав патот“

„Сопственикот ми кажа дека наместил врати во туш кабината“

„Одличен маркетинг за филм“

„Која ознака е точна?“

„Го ставив копчето, шефе“

Непристапен пристап

„Го поправив ѕидот“

Не се забележува разликата…

„Ги офарбав линиите…“

„Иднината пристигна“

Некој не играл тетрис како дете…

„Платен сум да фарбам не да поместувам“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

20 Трагикомични фотографии кога жени ќе отидат во непроверен салон за убавина

13 Родители кои сигурно имаат полош ден од вас