во

12 Луѓе споделуваат фотки од чудно сервирана храна

Обидувајќи се да бидат уникатни, некои ресторани очигледно не ни помислуваат дали нивната идеја е практична. Па така, онлајн ќе најдете безброј фотки од храна сервирана во лопата, кутија за чевли, па дури и декорација со Барби кукла.

Дали вам ви се случило нешто слично?

Во продолжение погледнете неколку фотки од луѓе кои се нашле во ваква ситуација

„Ми послужија врело кафе во филџан без рачка“

„Зошто? Ова е криминал против англискиот појадок!“

„Денес научив дека похуваниот кромид расте на дрвја“

„Залче храна врз школка од рак врз коцка мраз“

„Само сакам да ми донесат чинија“

„Ручек во мала количка“

„Еве што ми донесоа во ресторан. Лудило!“

„Како што сфатив, пирето се бања“

„Ни ја послужија храната во кутија за чевли“

„Дефинитивно не очекував вака да ми го сервираат оброкот“

„Многу сакам да ја макам жолчката од јајцата со леб, и тоа од дрво“

„Гледајте што ми донесоа!“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

20 Луѓе кои стојат во најчудните пози – можете да застанете како нив?

15 Урнебесни „Направи сам“ проекти од луѓе без талент