во

И учителката им вика, сега ќе играме на буквата. Учителката почнува на буквата П…

Си бил мали Џокица и оди на училиште.

И учителката им вика, сега ќе играме на буквата. Учителката почнува на буквата П и мали Џокица крева рака, а таа си вика не го кревам оти ќе каже нешто срамно, па прашала друг.

После на буквата К и пак мали Џокица крева рака, а таа пак не го прашува да не каже нешто срамно.

Кажува учителката на буквата Џ и мали Џокица пак крева рака, а учителката си вика е сега не може да каже нешто срамно, па ајде, кажи мали Џокица, а тој:

Џуџе, учителке, џуџе, ама на со толкаав к*р…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Си биле еден штурец и една мравка. Тие биле добри пријатели…

Ги повикавме пријателите на скара во нашата викендичка. Ама зборавивме да купиме печурки…