во , ,

И пишувам СМС на девојка ми…

И пишувам СМС на девојка ми:

„Ми беше прекрасно со тебе!“

Добивам одговор:

„Не само тебе!“

И кога ми стана едно двосмислено…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Фрази, коишто никогаш НЕМА да бидат изговорени во Македонија

Мажу ми здосади веќе сѐ едно па исто во с*ксот, ајде да си поиграме…