во ,

Изолација 11-ти ден…

Изолација 11-ти ден: Играм со жената трговски центар.

Ги извадив сите алишта од шифоњерот, што ги купила а никогаш во животот не ги облекла.

На сите им ставив евтини цени и пак ѝ ги продавам. Ниту едно не ѝ се допаѓа.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Женo, кажаа на вести, ќе давале по 10.000 евра на семејство со три деца….

Драги, уште долго ли ќе се задржиш во бањата?