во

Извинете за миризбата, го дезинфицирам целото возило после секој патник, заради Ковид-19.

Човек влегува во такси и таксистот го предупредува:

– Извинете за миризбата, го дезинфицирам целото возило после секој патник, заради

Ковид-19.

– Ништо, ништо, нема проблем, јас секако веќе два дена не чувствувам ни мирис ни вкус.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Еве како би изгледале ентериерите на Симпсонови доколку постоеја преуредени во реалниот живот

Доказ дека Супер Марио е крив за сите незгоди кои ни се случуваат