во ,

Значи брат, само тебе може да ти се случи жена ти да ти избега уште во првата недела по свадбата…

– Значи брат, само тебе може да ти се случи жена ти да ти избега уште во првата недела по свадбата…

– Не сум крив ја брат! Тоа се случи од голема љубов…

– Каква љубов бе!? Те фатила со проститутка!

– Е така де. Се враќам јас дома, со намера да си го извршам сопружничкиот долг… Ама таа така убаво спиеше, како ангелче!

– И ти што направи?

– Па како што… Си викнав проститутка. Нема да ја будам за 500 денари!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

12 Работи што сме ги правеле пред 10 години, а денес ни изгледаат смешно

Здраво комши, како си?