во ,

Завод за рехабилитација од алкохол. Лекција за штетноста на алкохолот…

Завод за рехабилитација од алкохол. Лекција за штетноста на алкохолот. Учесниците седат во клупи како ученици и гледаат, а предавачот пред нив вади еден црв. Го потопува црвот во ракија. Го остава некое време и црвот умира. Предавачот:

– Што можеме да заклучиме од овој пример?

Некој од последниот ред дофрлува:

– Дека алкохоличарите немаат глисти?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Дневникот на еден студент…

Дедо, дедо, кога се прави сребрена свадба?