во , ,

Жената ме исфрли од дома….


На клиника.

– Што ви се случило?

– Жената ме исфрли од дома.

– И вредеше ли заради тоа да скокате од 5-тиот кат?

– Не сум скокал…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Една жена се вцрвува само 5 пати во животот…

Никогаш нема да го заборавам моментот кога ја сретнав жена ми во дискотека!