во ,

Еве какви мистериозни тајни крие светот доколку малку се прошетате на Google Maps


Пандемијата не ни дозволи, но и сѐ уште не ни дозволува да излеземе и да го истражуваме светот без поголеми пречки. Сепак постои начин на кој можете сосема безбедно да го истражите светот, а за да го направите тоа воопшто не треба да го напуштите ниту вашиот удобен кревет.

Google Maps е тука за да ве однесе каде што ќе посакате, но понекогаш може и да ви открие мистериозни места за кои не сте ни помислиле дека постојат. Од Јапонија до Казахстан, што сѐ може да ни открие Google Maps?

Surprising the Mysteries that our planet hides

Sorprendente los Misterios que oculta nuestro planeta

Posted by Jugarca on Tuesday, May 12, 2020

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ова слатко момченце ги рекреира фотографиите на неговиот вујко и дамите не можат да им одолеат и на двајцата

10 Луѓе кои претвораат во уметност сѐ што ќе допрат