во

Драга мамо, ние сме добро. Во неделата бевме во Долно Дупени…


Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

10 знаци дека си Mакедонец

Зоки Поки имал соученик Петко, кој немал уши…