во ,

Дневникот на еден студент…

01.04 Гладен сум.

02.04 Гладен сум.

03.04 Гладен сум.

04.04 Гладен сум.

05.04 Гладен сум.

06.04 Гладен сум.

07.04 Дадоа стипендија.

08.04 Не памтам.

09.04 Не памтам.

10.04 Не памтам.

11.04 Гладен сум.

12.04 Гладен сум.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ало брат, помагај! Компјутерот нон стоп ми се рестартира!

Завод за рехабилитација од алкохол. Лекција за штетноста на алкохолот…