во ,

Дедо, дедо, кога се прави сребрена свадба?

Внукот го прашува дедото:

– Дедо, дедо, кога се прави сребрена свадба?

– Кога ќе ти посребренат косите внучко.

– Дедо, дедо, а кога се прави златна свадба?

– Кога ќе ти пожолтат гаќите!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Завод за рехабилитација од алкохол. Лекција за штетноста на алкохолот…

Имам некое чудно чувство дека луѓето ни угодуваат само за да не изедат!