во

Дали се ова најлошите начини на додворување преку социјалните мрежи?


Живееме во време кога голем број на врски започнуваат со помош на социјалните мрежи, но многу работи зависат од првиот впечаток. Овие „додворувачи“ и не се баш експерти кога станува збор за меѓучовечки односи, но сепак разговорите се смешни и голем дел од нив добиле одговор кој го заслужиле.

Разговорите се преведени.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Колку заработуваат ѕвездите од нашите омилени ТВ серии во една епизода?

„Шефот ќе ти покачи плата да ми купиш играчки“ – Нови видеа со најслаткото девојче од Србија