во

Готово се откажувам! Ќе поднесам оставка и готово – крај со политиката!

Разговараат двајца македонски пратеници:

– Готово се откажувам! Ќе поднесам оставка и готово – крај со политиката!

– Ти луд ли со колега? Сега кога сме на власт? Што ти стана?

– Се плашам! Изгледа има Господ и ми дава знаци дека е време да платам за сите криминали!

– Како мислиш?

– Па претходниот месец имав сообраќајка со мерцедесот на истиот пат кој 5 години ветувам дека ќе го асфалтирам. Ме однесоа на интензивна нега во истата болница
која 10 години ветувам дека ќе ја реновирам.

– Коинциденција колега…

– Коинциденција, ама веќе 15 години ветувам дека ќе го поправам и затворот!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

13 цајкани одат на испит на факултет. Седнуваат еден позади друг, како на факултет…

20 Парови кои докажуваат дека вистинската љубов е вечна