во

Во некоја државна фирма наместиле нов директор…

Во некоја државна фирма наместиле нов директор.

Добил многу убави канцеларии, згодна секретарка, станал буџа човекот.

Не поминало долго време, почнало нешто да го мачи.

Секретарката:

– Што Ви е директоре?

– Ах, да можев еднаш да викнам!

И така неколку пати, го свикала секретарката персоналот на состанок:

– Директоре, ако има нешто, викнете слободно, не може вечно потиштен да ве гледаме!

Директорот:

– Ајде семки, кикирики, мастики!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Пожарот е успешно изгаснат, но имаше седум повредени…

Овој авион целосно е дизајниран и направен од ваши студенти…