во ,

Вооружен краден провалува во стан, ги наоѓа мажот и жената во спалната…

Вооружен краден провалува во стан, ги наоѓа мажот и жената во спалната, ги врзува и со ножот на вратот му вели на мажот:

– Кажува каде ги криете парите и накитот!

– Брат, ќе ти кажам, земи сè што сакаш, само те молам, одврзи ја жената!

Зачуден крадецот прашува:

– А бе ти толку многу ли си ја сакаш жената?!

– Не бе брат жена ми се враќа од работа за пола саат, ова е комшивката!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Татенцеее, сакам да си имам мала сестричка…

„Од 8 до 10:30 ќе служиме само муштерии постари од 65 години“