во ,

Внучко, што си толку нервозен?

– Внучко, што си толку нервозен?

– Остај бабо, ми се расипа ENTER на компјутерот.

– Што е тоа, чедо?

– Едно копче, бабо.

– Е донеси да го зашијам де!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Двајца сопружници решиле да шверцуваат животни преку граница…

Оче, згрешив. За 30 минути ги извршив сите 7 смртни грева….