во

Вие бабо зошто не кревате рака, христијански е да им простуваме на непријателите….

– Колку од вас, браќа и сестри, им простивте на непријателите?

Сите креваат раце, освен една стара жена.

Свештеникот:

– Вие бабо зошто не кревате рака, христијански е да им простуваме на непријателите.

Бабата:

– Јас немам непријатели…

– Ова е доста необично. А колку години имате? – Прашува свештеникот.

– 98.

– На 98?! И немате ниту еден непријател?! Ве молам, излезете, сите да ве видат. И објаснете им на сите, како човек може да живее толку долго без непријатели.

Старицата излегува пред луѓето и вели:

– Ги надживеав ку*ките!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

20 Парови кои докажуваат дека вистинската љубов е вечна

Зете расипано е казанчето, поправи го…