во

Бабо, тоа е од годините…

– Докторке, нешто ме боли десната нога…

– Бабо, тоа е од годините.

– Да ти кажам нешто чедо. И левата нога ми има исто толку години, ама не ме боли.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Само момент господине, да го најдам картонот… Да, значи скршеницата зараснува добро…

Испит. Професорот поставува праашање по прашање, плавушата молчи…