во

13 Чудни ситуации кои се нормални само во Русија

Тоалетна школка во кујна, скали со знак за инвалиди, празни автомати за собирање играчки и заклучени лулки – во Русија може да се видат најчудните работи за нас, кои таму се сосема нормални.

Русите се познати по нивната уникатност, а во оваа земја може да бидете сведок на најнесекојдневни ситуации, кои таму се секојдневие.

Па за да не се изненадите ако шетате низ некои делови од земјата – погледнете на што треба да бидете подготвени.

Компилација од најчудните ситуации на кои може да наидете во Русија:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

9 Прекрасни илустрации ја прикажуваат врската мајка-син, а кои ќе ја разнежат секоја жена

12 Фото докази дека мрзливоста може да биде почеток на генијални идеи