во

Трпано, советувај ме што да правам? Оној мојот, нели пред две години, отиде во Америка…


Разговараат две пријателки по подолго време:

– Трпано, советувај ме што да правам? Оној мојот, нели пред две години, отиде во Америка и сега ме вика да одам таму со двете деца…

– Па, ти си луда! Зошто воопшто прашуваш, спакувај ги куферите и тргнувај.

– Абе, да тргнам, ама децата во меѓувреме станаа четири…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Се јавува човек што д’тка во полиција и вели…

Бабо, за кого јадеш ти?