во

Мине Германец со девојка низ Македонија со кола и камп приколка…

Мине Германец со девојка низ Македонија со кола и камп приколка.

Застануава Германецот пред семафор и гледа како Петре доаѓа со цигара во устата.

Германецот и вика на девојката – Сега ќе ти покажам колку се македонците глупи.

Доаѓа Петре со цигарата и му бара упаљач. Германецот му покажува на фарот.

Петре се наведува и покушава да ја запали цигарата на фарот.

По пет минути Петре се откажува. Германецот се кине од смеа во колата со девојката и си тргнува.

Тогаш Петре му вика на Миле кој цело време стоел зад автомобилот… Аман бре, колку време ти требаше да ја откачиш приколката…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Стигнавме момци, 500 денари…

Сопругот и вели на сопругата…